Бакалаври-історики успішно склали екзаменаційну атестацію

З 14 по 23 червня 2021 р. на кафедрі історії та методики її навчання проводилася підсумкова атестація випускників-бакалаврів спеціальностей 014 Середня освіта: Історія та 032 Історія та археологія. Здобувачі успішно склали атестаційні екзамени та захистили кваліфікаційні роботи. Усі студенти продемонстрували високий рівень своєї наукової кваліфікації, уміння самостійно вести дослідницький пошук і вирішувати конкретні поставлені наукові та педагогічні завдання. Усні відповіді супроводжувалися змістовними презентаціями, розробленими конспектами уроків, нестандартних та позакласних заходів й наочними матеріалами. Випускники проявили глибокі знання у питаннях від стародавньої до сучасної історії, основ держави та права, економічних теорій та моделей, фахових понять. Тематика кваліфікаційних робіт торкалася ролі жіноцтва в історичному поступі, зокрема, благодійності, міжнародних відносин України в новітню добу.

 

Плідну роботу, організаційне налаштування та високу якість взаємодії зі студентами продемонстрували голови комісій: доц.,  к.і.н. Церковна Віра Георгіївна та доц., к.і.н.  Гончарова Наталія Олександрівна. До складу комісії увійшли: декан факультету української філології та соціальних наук,  к.і.н. Татаринов Іван Євгенович; завідувач кафедри історії та методики її навчання, к.і.н. Дроздов Віктор Володимирович; доцент кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю, к.п.н. Яковенко Олена Іванівна.

 

На підставі складання атестаційних екзаменів комісія присвоїла здобувачам ступінь «бакалавра».
Хочеться побажати усім випускникам натхнення, творчих і професійних здобутків, здоров’я і наснаги у наступних освітніх звершеннях!

Михайлов Олександр Ілліч, секретар Екзаменаційної комісії,
кандидат історичних наук, старший викладач кафедри історії та методики її навчання