Підсумок педагогічної практики студентів педагогічного факультету

21 і 22 березня в ІДГУ відбулись підсумкові конференції за результатами проходження педагогічної практики в освітніх закладах студентами 3 і 4 курсів педагогічного факультету. Цей етап навчання передбачав чотири тижні протягом лютого і березня. Практику пройшли усі 189 студентів двох старших курсів факультету. Базами практик стали загальноосвітні школи, дошкільні навчальні залади, інтернати, спортивні школи міст Ізмаїл, Рені, Болград, Кілія, Арциз, Татарбунари, Білгород-Дністровський, Одеса та багатьох сіл районів півдня Одеської області.

 

На конференціях, які відкривала декан педагогічного факультету, доктор педагогічних наук, професор Надія Василівна Кічук, виступили всі керівники практики від ІДГУ, окресливши її завдання та загальні досягнення студентів під час її проходження.

 

Основна увага на конференціях приділялась доповідям студентів за підсумками педагогічної практики. Кожна академічна група за спеціальностями навчання на основі фотоматеріалів підготувала яскраві, змістовні презентації, які ілюстрували проходження студентами педагогічної практики в різних освітніх закладах, проведення уроків, змагань, спілкування з учнями шкіл та вихованцями дитячих садків.

 

За визначенням керівників практики та декану педагогічного факультету мета практики була досягнена, завдання в цілому виконані. Усі студенти отримали необхідні навички практичної роботи в навчально-виховних закладах.

 

Валерій Пейков, викладач кафедри соціальної роботи,
соціальної педагогіки та фізичної культури