Звітна онлайн-конференція з навчально-психодіагностичної практики

24 березня 2023 року на кафедрі загальної та практичної психології в режимі онлайн відбулась конференція щодо підбивання підсумків проходження  здобувачами спеціальності 053 Психологія освітньої програми «Психологія»    навчально-психодіагностичної практики.

 

Метою навчальної практики (психодіагностичної)   студентів другого курсу було опановування  практичними уміннями та основними навичками проведення індивідуальної психодіагностичної роботи фахівця з психології.

Під час практики  студенти   самостійно підбирали психодіагностичний інструментарій, формували мету, завдання та етапи психодіагностичного обстеження; опрацьовували психодіагностичну інформацію та робили узагальнені висновки.

 

У роботі підсумкової конференції взяли участь  декан факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності доц. Мізюк В.А. та керівник практики від кафедри загальної та практичної психології – доц. Васильєва О.А. В ході конференцій студенти презентували результати виконання завдань практики, ділилися враженнями про особливості її проходження. Студенти розповіли не лише про результати своєї роботи, але і про набутий досвід, який вони отримали. На їхню думку, ця практика була важливим кроком до формування практичних компетентностей для майбутньої професійної діяльності. Викладачі підбили підсумки проходження практики та  відзначили високу активність та вмотивованість майбутніх психологів до професійної діяльності.  

 

Сподіваємося, що знання та навички, які студенти отримали під час проходження практики стануть у майбутньому надійним підґрунтям  для їхнього професійного зростання.

                   Доцент кафедри загальної та практичної психології Васильєва О.А.