Співпраця між ІДГУ та Чернівецьким національним університетом ім. Ю. Федьковича

У межах міжвищівського співробітництва 19.02.2019р. було укладено угоду про співпрацю між Ізмаїльським державним гуманітарним університетом та Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича. Це дало змогу викладачам ЗВО ділитися досвідом, науковими здобутками, тощо.

 

Так, кандидат філологічних наук, викладач кафедри романо-германської філології ІДГУ, Кісеолар П.Д., проходить стажування без відриву від виробництва на кафедрі румунської та класичної філології філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; взяла участь у розширеному засіданні кафедри з нагоди призначення нового генерального консула Румунії в Чернівцях, Ірини Лоредани Станкулеску, та у проведенні відбіркового туру для участі у 4 етапі олімпіади з румунської мови.

 

Висловлюємо щиру подяку кафедрі румунської та класичної філології, зокрема завідувачеві к.філол.н. доценту Загайській Галині Михайлівні, за надання методичних і наукових матеріалів кафедри для ознайомлення та теплий прийом.

 

Сподіваємося на довгу та плідну співпрацю між нашими університетами у науково-педагогічній сфері.