Захист практики здобувачів освіти факультету української та іноземної філології

22 березня 2024 року на  факультеті української та іноземної філології відбувся захист звітів з навчальної (перекладацької) практики здобувачів 2 курсу (201І) та з виробничої (перекладацької) практики здобувачів 3 курсу (301І), які навчаються за спеціалізацією 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська.

 

Здобувачі другого року навчання проходили практику в Ізмаїльському бюро сприяння інвестиціям та в Ізмаїльському історико-краєзнавчому музеї Придунав’я.

Здобувачі третього року навчання удосконалювали свої перекладацькі навички та вміння на базі туристичної агенції «Гамалія – SVTour».

Здобувачі вищої освіти представили результати своєї перекладацької практики у вигляді цікавих презентацій та поділилися своїми враженнями щодо труднощів роботи перекладача, виявлення перекладацьких проблем та знаходження стратегій їх вирішення.

 

Щиро вдячні керівництву Ізмаїльського бюро сприяння інвестиціям, Ізмаїльського історико-краєзнавчого музею Придунав’я та туристичної агенції «Гамалія – SVTour» за чітку організацію перекладацької практики здобувачів вищої освіти ІДГУ та професійний супровід під час проходження практичної підготовки майбутніх перекладачів.

Слободяк С.І.,
викладач кафедри англійської філології
та світової літератури