Запрошуємо долучитись до заходу «Національна ідея як єднальний фактор у вихованні патріотизму: регіональний досвід»

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ГУМАНІТАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

КАФЕДРА ІСТОРІЇ ТА МЕТОДИКИ ЇЇ НАВЧАННЯ

Шановні колеги!

Маємо приємність запросити Вас взяти участь у науковому семінарі-інтенсиві «Національна ідея як єднальний фактор у вихованні патріотизму: регіональний досвід», котрий відбудеться 25 жовтня 2023 р. на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету в змішаному форматі. Локація заходу: м. Ізмаїл, вул. Рєпіна, 12, І поверх, Центр інноваційних технологій ІДГУ.

Посилання на відеодзвінок для приєднання до наукового семінару: https://meet.google.com/pgn-vawx-gfz

Початок о 13 год.

 

Учасники заходу матимуть змогу долучитись до:

  • проблемної лекції «Подолання радянських міфів як чинник розвитку національної ідентичності: освітній вимір» (к.і.н., доц. Віктор Дроздов);
  • майстер-класу «Відкриті лекції з історії як одна з форм національно-патріотичного виховання в умовах війни: досвід ІДГУ» (к.і.н., доц. Іван Татаринов);
  • лекції-діалогу «Національно-патріотичний сегмент в освітньому процесі: дієві інструменти і практики» (к.і.н., доц. Наталія Гончарова).

 

У межах наукового заходу відбудеться презентація нової освітньо-професійної програми «Середня освіта: історія. Громадянська освіта і національно-патріотичне виховання молоді» другого рівня вищої освіти.

 

Також пропонуємо Вам доєднатись до дебатної платформи, фахового тренінгу й обмінятись прикладним досвідом громадянських практик.

 

Ініціюванням даного заходу ми прагнемо об’єднати всіх зацікавлених – освітянську й академічну спільноту, співробітників музейних і культурно-освітніх установ, представників владних структур і громадських об’єднань – в обговоренні актуальних питань і нагальних проблем в площині громадянського дискурсу.

Всі учасники наукового семінару-інтенсиву отримають сертифікати про участь у заході.

 

Сподіваємось на плідну співпрацю!