ДЕНЬ ЖАЛОБИ НА ХЕРСОНЩИНІ

13 серпня від ранку російські війська завдали ворожих атак по населених пунктах Херсонської області: Херсон, Велетенське, Золота Балка, Станіслав, Комишани, Широка Балка…

 

Внаслідок військової агресії постраждало 20 осіб. З них: 7 загиблих (5 – у Широкій Балці, 2 – у Станіславі), 13 поранених (по 3 – у Херсоні та Бериславі, по 2 – у Станіславі та Комишанах, по 1 – у Велетенському, Золотій Балці та Новокаїрах). Серед загиблих двоє дітей. «Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему – 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя. У Станіславі через ворожий удар загинув пастор християнської церкви Тачишвілі Микола Миколайович та його односелець. Віряни згадують про нього, як добру та світлу людину», – написав голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

 

«Терористи добровільно ніколи не припинять вбивати мирних людей. Терористів потрібно зупинити. Силою. Іншого вони не розуміють», – зазначив очільник МВС Ігор Клименко.

 

14 серпня оголошено Днем жалоби за загиблими на Херсощині. Ізмаїльська університетська громада висловлює щирі співчуття близьким загиблих. Вічна та світла пам’ять полеглим.

 

Херсонщині болить, але ми єднаємося і обов’язково вистоїмо!

росія – країна-терорист!