Єднаємо зусилля, неупинно крокуючи до омріяної перемоги

Для нас, освітян Українського Подунав’я, 9 червня в Одеському будинку вчених відбулося урочисте засідання молодіжної ради при Одеській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України.

 

З вітальним словом виступила голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук, яка розповіла про основні напрями діяльності Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, а також акцентувала на структурі організації та молодіжних проєктів.

 

Під час засідання ми ознайомились із новими ідеями однодумців, з-поміж них – Роксолана Московчук, юрисконсульт комітету Одеської обласної організації Профспілки, яка освітила інформацію про права молоді в Україні; Юліана Назо, голова Громадської організації «Молодіжна рада Одеської області», керівниця Південного макрорегіону «СпівДія» та «СпівДія Хаб Одещина», яка поділилася досвідом роботи громадських молодіжних організацій Одеського регіону та запропонувала свою консультативну допомогу в отриманні грантових коштів, а також з Іванною Храпко, головою Молодіжної ради Федерації профспілок України, яка поінформувала нас про молодіжну політику в профспілках.

 

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України за неочікувану приємність – концертну програму, екскурсію по Будинку вчених та фотосесію.

 

Впевнена, що у нас буде успішна робота, адже ми молодь у якої багато нових та креативних ідей щодо розробки та реалізації молодіжної політики у громаді.  Ми дивимося на подальший розвиток нашої держави очима справжніх українців, які народились і виросли, навчаються й утверджуються як особистості у вільній, соборній, незалежній Україні.

Валентина Нідельчу,
заступник голови Молодіжної ради при Одеській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України