Участь здобувачів педагогічного факультету у IV Всеукраїнському конкурсі студентських творчих робіт «Здорова дитина — здорова нація»

Цієї весни відбувся IV Всеукраїнський конкурс студентських творчих робіт «Здорова дитина — здорова нація».

Метою проведення конкурсу було залучення студентської молоді до участі у наукових програмах, проєктах та науково-дослідницькій діяльності загалом, яка допомагає формувати майбутніх фахівців.

 

Здобувачка 1-го курсу 15П групи освітньої програми Середня освіта (Музичне мистецтво) Марченко Аліна представила конкурсну наукову роботу за напрямом «Формування в дітей ціннісного ставлення до здоров’я» на тему «Роль фольклору українського Подунав’я у становленні духовного здоров’я підлітків» під керівництвом доцента кафедри музичного та образотворчого мистецтв О.А. Бухнієвої.

 

«Я, здобувачка 1-го курсу педагогічного факультету, мала можливість вперше стати учасницею конкурсу наукових студентських робіт. Для мене це був новий та цікавий досвід, який дав мені можливість отримати нові знання в науково-дослідницькій діяльності, зокрема з тематики духовного зростання сучасної української молоді. Окремо хочу подякувати свого наукового керівника доц. Бухнієву О.А. за підтримку та допомогу при написанні конкурсної роботи», – висловилась Аліна Марченко.

доц. Бухнієва О.А.