Робота секції СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА – СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

17 листопада 2022 р. у Міжнародний день студентів та з нагоди Всесвітнього дня науки в Ізмаїльському державному гуманітарному  університеті відбулася VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція  «НАУКОВИЙ ПОШУК СТУДЕНТІВ ХХІ СТ.: сучасні проблеми та тенденції розвитку гуманітарних і соціально-економічних наук».

На педагогічному факультеті працювало декілька секцій.

 

Секція СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ  пройшла під патронатом кафедри загальної педагогіки і спеціальної освіти (модератор – к. пед. н., доц. Мондич О.В.)

 

У програмі було заявлено  24 учасники. Це студенти 23, 33, 43 груп педагогічного факультету.  Безпосередньо у засіданні секції взяли участь 10 доповідачів, яким дали високу оцінку за їх виступи. Слід зазначити, що усі дослідження викликали у присутніх зацікавленість, що призвело до великої кількості запитань.

 

Конференція  змогла об’єднати погляди молодих дослідників. За результатами оцінювання доповідей було визначено переможців науково-практичної конференції студентів педагогічного факультету. Визначення переможців відбулося шляхом відкритого голосування (голосували студенти та викладачі).

 

За підсумками конференції:

  • I місце посіла студентка – Мірчева І., ІV к., ПФ, Тема виступу «Музикотерапія як метод корекції мовленнєвих порушень», науковий керівник – викл. Каплієнко А.І.;
  • II місце виборола студентка – Павлова Д., II к., ПФ, Тема виступу «Логопедична робота в умовах дистанційного навчання», науковий керівник – к.пед.н., доц. Звєкова В.К.;
  • III місце посіла студентка – Стоянова К., II к., ПФ, Тема виступу «Використання інноваційних технологій в групі дітей із порушеннями мовлення», науковий керівник – к.пед.н., доц. Звєкова В.К..  

     

    Переможці секції отримують за 1 місце грамоту та матеріальну винагороду, друге та третє місце – грамоти.

    Однак, кафедра загальної педагогіки і спеціальної освіти на чолі з доцентом Звєковою В.К. вирішила відзначити всіх учасників конференції грамотами.

    Всі учасники секції отримують електронні сертифікати учасника. Свято студентської наукової активності відбулося!

                                                                                               Доцент Мондич О.В.