Університет привітав людину-легенду з ювілеєм

7 листопада 2022 року в Ізмаїльському історико-краєзнавчому музеї Придунав’я відбулася подія – співробітники закладу провели чудовий творчий вечір з нагоди 85-річного ювілею засновника музею Придунав’я пані Раїси Шишкіної – багаторічного дослідника історії нашого регіону, члена Національної спілки журналістів України та громадської активістки.

 

Захід пройшов у центральній залі музею з виставкою наукових робіт ювілярки, зокрема монографії «Сергій Тучков», періодичних публікацій, численних нагород та грамот. Серед гостей були присутні представники адміністрації міста і духовенства, закладів культури, а також історики, краєзнавці, поети, художники, актори, журналісти. Етапи життєвого шляху були висвітлені творчо і креативно співробітником музею Катериною Альошиною.

 

Ректор Ізмаїльського державного університету проф. Ярослав Кічук тепло привітав Раїсу Петрівну з ювілеєм як випускницю нашого закладу, яка свого часу спромоглася закінчити навчання екстерном та висловив ідею подання від університету кандидатури Шишкіної Раїси Петрівни на отримання звання Почесного громадянина м. Ізмаїл до органів виконавчої влади.

проф. Тетяна Шевчук