Перший навчальний день першокурсників на ФУАІД

19 вересня на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності вітали першокурсників.

В урочистій обстановці у велику студентську родину факультету прийнято 98 молодих та енергійних хлопців і дівчат.

 

З вітальним словом до першокурсників, батьків і гостей звернулися ректор університету – доктор педагогічних наук, професор Кічук Ярослав Валерійович, декан факультету – кандидат педагогічних наук, доцент Мізюк Вікторія Анатоліївна, завідувачі шістьох випускових кафедр факультету. Під час їх виступу звучали побажання студентам успіхів у навчанні, твердо крокувати дорогою знань, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, любити свою майбутню професію, розкривати таланти, втілювати мрії у життя.

 

Голова студентського самоврядування познайомив першокурсників із досягненнями студентів факультету, запросив долучатися до роботи студактиву ФУАІД.

 

Першокурсників ознайомили зі структурою університету, особливостями освітнього процесу в закладі вищої освіти, загальними положеннями та правилами поведінки.

 

У формі інтерактивного опитування студенти відповіли на запропоновані питання, які допомогли ближче познайомитися один з  одним, запам’ятати правила поведінки під час освітнього процесу і відпочинку.

 

Шановні першокурсники!

 

Ми раді вітати вас у великій родині факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності. Ми впевнені, що ваші здібності й наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому і ви з гордістю будете нести звання студента Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Міцного всім здоров’я, успіхів у навчанні та праці, невичерпної енергії, щастя, оптимізму!

 Мізюк В.А., декан факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності