Наші студентки успішно беруть участь у програмі академічної мобільності в Яському університеті

Традиційно у цьому році група студенток Ізмаїльського державного гуманітарного університету бере участь у міжнародній програмі академічної мобільності «Jassy Summer School 2022».

 

В рамках спільного договору між Ізмаїльським державним гуманітарним університетом та Alexandru Ioan Cuza University of Iași щодо участі у міжнародній програмі академічної мобільності, наші студентки проходять безоплатне стажування, кожна зі своєї освітньо-професійної програми та з власним проєктом з тематики європейської інтеграції.

 

Особливу зацікавленість учасників програми викликали додаткові заняття з таких загальних тематик: «Перспективи розвитку Східної Європи», «Політичні виклики демократії у Східній Європі. Поведінка, інституції та культура», «Ідентичність та спадок у цифровому світі», «Стратегічне управління людськими ресурсами», «Організація ефективності роботи», «Функція людських ресурсів – лідер змін» тощо.

 

Крім теоретичних занять та тренінгів з міжкультурної комунікації учасники програми беруть участь у численних екскурсіях та культурно-дозвіллєвих проєктах.

Валентина Нідельчу
координатор проєкту