Про проведення Sсience&Business Demo Day

Увага! Міністерство освіти і науки України у партнерстві з Фондом розвитку інновацій (Український фонд стартапів – далі УФС) запрошує Вас взяти участь у Sсience&Business Demo Day (https://usf.com.ua/ssience-business-demoday/), який відбудеться 16 грудня 2021 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

 

До участі запрошуються стартапери, науковці та підприємці у галузі наукоємних інновацій і технологій, які готові презентувати проєкти провідним компаніям і експертам. Зареєструватися на захід можна за посиланням: https://usf.com.ua/ssience-business-demo-day/ до 10 грудня 2021 року.

 

На Sсience&Business Demo Day науковці зі своїми ідеями та вже сформованими стартапами матимуть шанс презентувати власну ідею чи готове рішення на пітчі перед експертами та представниками бізнесу, а також отримають призи від партнерів заходу.

 

У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатися до державної експертної групи з питань розвитку інновацій директорату науки та інновацій Оксани Крукевич та Юлії Лихачової, e-mail: krukevych@mon.gov.ua, yulia.lykhachova@mon.gov.ua, тел. (044) 2878217.