Підведення підсумків з виробничої (психокорекційної) практики здобувачів другого (магістерського) рівня з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки зі спеціальності 053 Психологія

Карантинні обмеження не стають на заваді проходженню практики.

Протягом 12 тижнів тривала  виробнича (психокорекційна) практика у магістрів-практичних психологів  в закладах загальної середньої освіти та ЗДО м. Ізмаїла, Ізмаїльського та інших районів Одеської області,  м. Києва.

Професорсько-викладацький склад кафедри загальної та практичної психології успішно поєднує традиції та інновації в освіті, що призводить до зміни формату проведення підсумкової конференції з виробничої практики  для магістрантів.

 

26 листопада 2021 року на платформі «Google Meet» відбулася онлайн-зустріч здобувачів  ОС «магістр» спеціальності  Психологія з в. о. декана факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності, доцентом Мізюк В. А., керівником практики доцентом кафедри загальної та практичної психології Васильєвою О.А.,  завідувачкою навчальної та виробничої практики ІДГУ Берестецькою О.П.,  під час якої  магістранти мали можливість розповісти про власну практичну діяльність та представити звітну документацію у вигляді презентації.

 

Магістранти відповідали на питання членів комісії щодо особливостей проходження практики,  можливості з’єднати теоретичну підготовку  з їхньою практичною діяльністю.

Проведена в режимі онлайн зустріч враховує потреби сучасних магістрантів, економить час, є безпечною і, безперечно, є продуктивною та пізнавальною.

 

Бажаємо магістрантам творчої наснаги та вдалого захисту кваліфікаційних робіт!

О.А.Васильєва, доцент кафедри загальної та практичної психології