Зустріч першокурсників з представниками факультету ФУАІД

Факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності з радістю приймав до великої студентської родини першокурсників. Декан факультету, кандидат педагогічних наук, доцент Мізюк Вікторія Анатоліївна, привітала всіх присутніх із початком нового навчального року, побажала бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, любити свою майбутню професію, розкривати таланти, втілювати мрії у життя, бути завжди впевненими у своїх силах, твердо крокувати дорогою знань.

Цей день завжди особливо урочистий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

 

З вітальними словами виступили завідувачки випускових кафедр факультету: завідувачка кафедри технологічної, професійної освіти та загальнотехнічних дисциплін, кандидат фізико-математичних наук, доцент Федорова Ольга Василівна; завідувачка кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності, кандидат педагогічних наук, доцент Драгієва Людмила Василівна;  завідувачка кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю, кандидат економічних наук, доцент Метіль Тетяна Костянтинівна. Виступаючі побажали першокурсникам завзято і наполегливо опановувати основи наук, відчувати радість пізнання і невпинно прагнути до відкриттів.

 

Голова студентського самоврядування познайомив першокурсників із досягненнями студентів факультету, запросив долучатися до роботи студактиву ФУАІД.

У формі інтерактивного опитування й інтерактивної гри студенти відповіли на питання, які допомогли трохи ближче дізнатися один про одного, запам’ятати правила поведінки під час освітнього процесу і відпочинку.

 

Дорогі першокурсники! Ми раді вітати вас у великій родині факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності. Ми впевнені, що ваші здібності і наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому і ви з гордістю будете нести звання студента Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Міцного всім здоров’я, успіхів у навчанні та праці, невичерпної енергії, щастя, оптимізму!