У Юрія – тільки перемога!

2021 рік став тріумфальним для нашого  студента – Захарєєва Юрія.

Колектив університету, кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я вболівають за нього під час усіх чемпіонатів. І щоразу Юрій виправдовує наші сподівання! Після тривалої перерви Ізмаїльський державний гуманітарний університет знову пишається своїм студентом – чемпіоном світу серед молоді.

 

Вслід за здобуттям золотої нагороди, яку Юрій завоював навесні у Кельце (Польша), настала черга взяти участь у «дорослих» змаганнях. Цей старт став надзвичайно успішним!

Вихованець заслуженого тренера України Ігоря Юрескула блискуче провів головний національний турнір – чемпіонат України серед чоловіків в Одесі. Впевнено подолавши усіх конкурентів, Юрій став чемпіоном країни у ваговій категорії до 71 кг, а також був визнаний найкращим боксером змагань!

 

Під час інтерв’ю Юрій зазначив, що ці змагання були надзвичайно складними, але підтримка тренера та вболівальників зробила своє діло. Відмінно побудований тренувальний процес, єдність з тренером у бажанні перемоги, наполегливість та самовіддача спортсмена стали запорукою успіху.

 

Попереду чемпіонат світу серед чоловіків.

З  24 жовтня нас очікують нові хвилювання! Адже Юрію, в якості переможця, чемпіона України, надано право брати в ньому участь. Змагання відбудуться у Белграді – столиці Сербії.

 

Бажаємо успіху нашому студенту – ЧЕМПІОНУ!

Баштовенко О.А., завідувач кафедри фізичної культури,
біології та основ здоров’я