На факультеті іноземних мов завершилась підсумкова атестація здобувачів освітнього ступеню «бакалавр»

Упродовж  трьох тижнів підсумкової атестації, з 7 по 25 червня 2021 року, здобувачі вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта та 035 Філологія факультету іноземних мов демонстрували свої знання та практичні навички, що були набуті ними під час навчання в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті.

 

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки студентів: вільне володіння навичками перекладацького аналізу та перекладу писемного тексту з української мови на іноземну, відмінне володіння орфоепічною, лексичною та граматичною нормами німецької та української мов, високий темп мовлення та ін. Такі результати стали можливими завдяки численним міжнародним проєктам, у яких студенти факультету із задоволенням брали активну участь, можливості спілкування з носіями мови, що вивчається, та високому професіоналізму науково-педагогічних працівників факультету іноземних мов.

 

Цьогоріч випускникам вперше було запропоновано підготувати портфоліо здобувача вищої освіти. Даний вид роботи викликав особливу зацікавленість як членів екзаменаційної комісії, так і здобувачів, які з захопленням демонстрували свій прогрес в оволодінні професійно-методичною компетентністю, представляли нагороди та відзнаки, отримані за роки навчання в університеті, ділилися своїми перспективами на майбутнє.

 

Дуже тішить і мотивує той факт, що більшість випускників 2021 року планують працювати за фахом у закладах середньої освіти. Деякі з них навіть висловили свої сподівання у майбутньому обійняти посаду директора закладу середньої освіти і тому планують продовжити навчання за освітнім ступенем «магістр».

 

Ми дуже пишаємося нашими випускниками, бажаємо їм нових перемог, нових професійних досягнень і сподіваємося, що саме вони стануть тим самим новим поколінням фахівців, яке вкрай необхідне сьогодні нашій країні на її шляху до євроінтеграції та процвітання.

Шавловська Т.С., декан факультету іноземних мов