Засідання секції «Напрями інноваційного розвитку економіки і туризму»

14 травня 2021 р.  на кафедрі управління підприємницькою та туристичною діяльністю Ізмаїльського державного гуманітарного університету відбулося засідання секції № 18 «Напрями інноваційного розвитку економіки і туризму» ХІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Пріоритетні напрями європейського наукового простору: пошук студента» (модератор – к. е. н., доц. Метіль Т.К.).

 

У засіданні секції брали участь студенти ІДГУ та Придунайської філії МАУП, що навчаються на різних спеціальностях. Доповіді учасників студентської конференції розкривали актуальні проблеми щодо напрямів інноваційного розвитку у сфері економіки, менеджменту, туризму тощо. Слід відзначити хорошу підготовку доповідачів, які представляли інформацію з презентаціями та ґрунтовними пропозиціями у вирішенні проблем. Були розглянуті  питання стосовно: розвитку економіки України в умовах коронакризи та карантинних обмежень; використання методів оцінки ризиків у проєктній діяльності; аутсорсингу в логістиці; HR-брендинг як фактору успішної компанії; цифрової економіки як нової економічної категорії; використання інтернет-технологій у маркетинговій діяльності ресторанних підприємств; коучингу як інструменту підвищення ефективності діяльності менеджера; Чорнобильської зони відчуження як туристичної дестинації особливого типу тощо.

 

Загалом засідання пройшло в обстановці жвавої дискусії, що сподобалось як студентам, так і викладачам.

За результатами голосування  прийнято рішення нагородити студентку IV курсу ФУАІД Афанасьєву Владиславу почесною грамотою та фінансовим винагородженням за перше місце.

 

Бажаємо виразити подяку всім учасникам студентської конференції та їх науковим керівникам за активну участь та підготовку студентів до нашого заходу. Сподіваємося на подальшу співпрацю та плідну роботу.

Метіль Т.К., завідувачка кафедри управління
підприємницькою та туристичною діяльністю