Новорічне диво

30 грудня 2020 року, саме напередодні Нового року, за ініціативою кафедри права і соціальної роботи в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті було проведено благодійну акцію «Новорічне диво». До акції долучилися всі факультети ІДГУ.

Мета акції – привітання із новорічними святами дітей Ізмаїльського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

 

Кафедра права і соціальної роботи вдячна факультету іноземних мов за активну та безпосередню участь у підготовці до акції; факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності, факультету української філології та соціальних наук, педагогічному факультету за підтримку та за готовність завжди зробити свято тим, хто його чекає.

 

Ми були раді привітати діток із новорічними і різдвяними святами та передати для них пакунки солодощів, фруктів, розважальних ігор, канцтоварів та ін. й побажати здійснення усіх мрій та сподівань. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, а Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри, любові, надії та оптимізму!

 

Пам’ятайте, кожна людина – була дитиною, а кожна дитина бажає свята! Не забувайте про тих, хто потребує Вашої уваги та допомоги. З новорічними святами! Нехай у цьому році кожна дитина знайде свою родину!

Метіль А.С., завідувач кафедри права і соціальної роботи