Вітання з Різдвом!

Дорогі студенти, викладачі, партнери та майбутні абітурієнти Ізмаїльського державного гуманітарного університету!

Щиро вітаємо вас з Різдвом Христовим!

 

У поточному році наш університет поповнився новими і талановитими студентами. Любі наші студенти! Бажаємо розвиватися в різноманітних дослідницьких, творчих та креативних інтересах! Ви є прикрасою нашого університету!

 

Окремо хочеться привітати і прекрасних наших викладачів, професорів, докторів та кандидатів наук. Дорогі наші викладачі! Дякуємо вам за щоденну і неосяжну турботу, яка в нових освітніх реаліях була особливо помітною та значущою для кожного учасника освітнього процесу! Ви є опорою та підтримкою нашого університету!

 

Найкращі новорічні побажання хочеться висловити і нашим адміністраторам та керівникам. Дякуємо вам за піклування, створення чудових організаційних і дружніх умов для реалізації найсміливіших ідей та мрій. Ви є натхненням нашого університету.

 

Вітаємо і наших дорогих партнерів, гостей, товаришів університету! Дякуємо вам за щиру співпрацю, за спільні проєкти та втілення їх у життя.

 

Вітання надсилаються і працівникам нашої бібліотеки. Любі наші освітяни, в часи скрути ми часто звертаємося до книги за розрадою та втіхою, тобто до вас! Сподіваємося, що разом з вами ми перегорнемо ще багато сторінок нових і якісних книжок! Ви є просвітниками нашого університету. Нашим майбутнім абітурієнтам також хочеться побажати самореалізації і віри в загальний освітній та життєвий успіх. Ми вас любимо і чекаємо! Ви є майбутнім нашого університету, двері якого завжди  відкриті перед вами.

 

Усіх штатних працівників, представників різних служб і сегментів нашого університету також вітаємо з Різдвом Христовим! Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода.

 

Різдво Христове – сімейне свято, але і в стінах нашої любої alma mater ми всі почуваємо себе єдиною і дружньою родиною, де кожен готовий прийти один одному на допомогу. Нехай кожен наступний день Нового року дарує лише такі добрі та ніжні миттєвості для кожного з вас! Міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах!

Колектив факультету української філології та соціальних наук