Вітаємо з отриманням академічної стипендії Президента України!

Відповідно до наказу МОН України №1517 від 04.12.2020 р. «Про призначення академічних стипендій Президента України аспірантам на 2020/2021 н.р.» Градинар Ганні Іванівні призначена стипендія Президента України.

 

Академічні стипендії Президента України призначаються аспірантам закладів вищої освіти та наукових установ, які найбільш відзначилися в  навчальній та науковій роботі. Цього року 21 обдарований аспірант другого року навчання отримуватиме стипендію Президента України. Серед 4 найкращих аспірантів з Одеської області і аспірантка Ізмаїльського державного гуманітарного університету – Градинар Г.І. (науковий керівник – проф. Циганенко Л.Ф.).

 

Градинар Г.І. у 2018 р. закінчила з відзнакою ІДГУ та здобула кваліфікацію магістра освіти з історії, викладача історії, консультанта з правової охорони історико-культурних пам’яток. У 2016 навчальному році посіла І місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з історичних наук. У жовтні 2018 р. вступила до аспірантури за спеціальністю 032 Історія та археологія.

 

Ганна Іванівна успішно виконує індивідуальний план аспіранта. Публікує наукові статті у вітчизняних та зарубіжних виданнях, бере активну участь у роботі різноманітних науково-практичних і науково-методичних конференцій, проводить активну науково-дослідну роботу в Комунальній установі «Ізмаїльський архів» та архіві Ізмаїльської міської ради. За час навчання в аспірантурі зарекомендувала себе як старанна, дисциплінована аспірантка, яка  володіє методологією і методикою наукової та навчальної роботи.

 

Щиро вітаємо Ганну Іванівну з отриманням академічної стипендії Президента України та бажаємо міцного здоров’я, життєвої наснаги, професійних успіхів, особистих творчих досягнень, вдалого завершення навчання в аспірантурі та скорішого захисту дисертації доктора філософії!

Колектив науково-педагогічного відділу ІДГУ