В Ізмаїльському державному гуманітарному університеті відбулася онлайн-зустріч зі студентами-першокурсниками

21 вересня 2020 року в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті відбулася онлайн-зустріч зі студентами І курсу освітнього ступеня «бакалавр» та освітньо-професійного ступеня «молодший бакалавр». Вперше знайомство зі студентами-першокурсниками відбувалося в режимі онлайн. Близько трьох сотень студентів зібралися на платформі Google Meet.

 

Зустріч розпочалася о 10.00 зі знайомства з адміністрацією університету. Перший проректор Наталія Михайлівна Кольцун привітала першокурсників з початком нового етапу в їхньому житті та ознайомила студентів зі структурою Університету, правилами поселення до гуртожитків, особливостями освітнього процесу за умов карантину, а на завершення побажала успіхів у навчанні та досягнення поставлених цілей.

 

Проректор з науково-педагогічної роботи Лілія Федорівна Циганенко розповіла про переваги наукового життя та побажала творчої наснаги й енергії. Лілія Федорівна проінформувала, що для студентів університету вже створено індивідуальні корпоративні скриньки, за яким вони зможуть приєднуватися до курсів за запрошеннями викладачів.

 

Начальник навчально-методичного відділу Віктор Володимирович Дроздов повідомив першокурсників про особливості навчання в університеті, наголосив на розподілі студентів на академічні групи з вивчення дисципліни «Англійська мова» з метою визначення рівня володіння англійською мовою (http://idgu.edu.ua/24982).

 

Продовженням зустрічі стало знайомство з деканами факультетів, гарантами освітніх програм та кураторами академічної мобільності.

Після кожної зустрічі у студентів була можливість поставити питання та отримати відповіді.

 

Вітаємо першокурсників з правильним вибором закладу вищої освіти, зичимо успіхів у навчанні та невпинного руху вперед!