ФУАІД святкує День Туризму

Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня починаючи з 1980 року, коли вступив в силу Статут Всесвітньої туристської організації. Свято було засновано ВТО для пропаганди туризму і розвитку міжнародних відносин в даній сфері. Туристична галузь в останні роки стала дуже популярною. Взагалі туристична галузь потребує того, щоб нею займалися і створювали умови для її розвитку і популяризації серед усіх громадян.

 

Щороку студенти напряму підготовки «Туризм» факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ традиційно відмічають це свято на природі. Цього року День туризму був проведений на спортивну тематику, для того щоб агітувати студентів до здорового способу життя.

 

28 вересня «туристи», а також до них приєдналися і «економісти», святкували цей день на базі відпочинку «Репіда». Організаторами заходу стали студенти IV курсу напряму підготовки «Туризм», які під керівництвом декану Мізюк В. А. та викладачів кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю організували поїздку та розважальну програму.

 

Програма включала в себе відкриття свята, загальну зарядку, розподіл студентів на команди, знайомство команд, розважальні конкурси, підбиття підсумків та нагородження переможців.

 

У змаганнях брали участь три команди: «Комета» (3 курс), «Пегас-тревел» (2 курс) та «Адреналін» (1 курс). За рішенням журі найактивнішою  командою стала «Комета», друге місце посіла команда «Пегас-тревел», третє – «Адреналін».

 

Студентів приїхали привітати учасники Асоціації велосипедистів Ізмаїла на чолі з Ігорем Сарвіловим, вони провели цікаву бесіду про розвиток і значення велоспорту у житті сучасної молоді.

 

Збирати студентів на активний відпочинок для святкування Дня туризму стало вже доброю традицією на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності .

 Кульча А.О., студентка IV курсу напряму підготовки «Туризм»