Любов об’єднує

В кінці вересня – на  початку жовтня в Ізмаїл приїхали фотограф Боб Берном (Bob Burnham) та лікар-гінеколог Леррі Лав (Larry Love) з США.

 

Леррі Лав – один із співзасновників Ізмаїльського Центру Турботи про Життя, який надає безкоштовну допомогу і підтримку вагітним жінкам і молодим мамам. Дуже символічно, що його прізвище в перекладі означає «любов». Любов до життя і любов до людей спонукають Леррі приїжджати в різні країни, в тому числі в Україну, та ділитися своїми знаннями.

Боб – прекрасний фотограф, майстер своєї справи, щорічно проводить безкоштовні фотосесії для вагітних жінок в Центрі Турботи про Життя, допомагаючи їм зберегти в пам’яті світлі моменти очікування дитини.

 

Кафедра англійської мови та перекладу ІДГУ запросила гостей з-за кордону на заняття зі студентами факультету іноземних мов. Доктор Лав виступив перед студентами різних курсів з лекцією про здоровий спосіб життя та відповів на запитання. У студентів була прекрасна можливість поспілкуватися з носіями мови і розширити свій словниковий запас в області медичної термінології. Більш того, студенти та викладачі факультету супроводжували в ці дні американських гостей на зустрічі з молоддю міста в якості перекладачів. Хочеться відзначити Комерзан Ірину, Пишненко Богдану і Волкову Аліну, які не побоялися випробувати себе в усному послідовному перекладі.

Шиляєва Т.В.