В ІДГУ відбувся концерт, присвячений її величності – Матері

16 травня в актовій залі Ізмаїльського державного гуманітарного університету відбувся яскравий творчий захід. Студенти, які мають високі вокальні та хореографічні здібності представили насичену за змістом, вражаючу за натхненням і професійну за виконанням концертну програму, присвячену Дню Матері. Організатором святкової події була заступник декана педагогічного факультету, доцент кафедри музикального та образотворчого мистецтв Лариса Дмитрівна Банкул. В підготовці програми приймав участь звукооператор Денис Тарасов, а оформленням сцени займались студенти художнього відділення Владислав Ніколаєв і Яна Крючкова.

 

Більше години на сцену виходили ті, хто силою поетичного слова, мелодійною піснею і танцювальними рухами віддали данину поваги і вдячності найближчій людині у своєму житті – Мамі. Глядачами дійства були керівники всіх факультетів, викладачі університету, колишні випускники, студенти та їх батьки. Байдужими у заповненій залі не залишилось нікого. Кожний з артистів у теплих, ліричних виступах по-справжньому намагався проявити нашу любов до тих жінок, що народжують, виховують і все життя турбуються про своїх маленьких і вже дорослих дітей.

 

Відкривав концерт академічний хор музичного відділення педагогічного факультету ІДГУ під керівництвом старшого викладача кафедри музикального та образотворчого мистецтв Людмили Чеботар. Свої вокальні композиції душевно виконали найкращі студенти: Євгенія Морошану, Сергій Нейчев, Анастасія Мірчева, Людмила Маврова. Чудовими були виступи гостей свята, студентів Одеської державної консерваторії ім. А. Нежданової Віталія Смірнова і Дениса Богачова, які вразили всіх голосами та своєю спроможністю зачарувати глядацьку аудиторію.

 

Свято до Дня Матері завершилось спільним виконанням пісні «Помолимось за батьків» та бурхливими оваціями всіх присутніх у залі.

 

Спільна енергія усіх присутніх на святі стала проявом безмежного кохання до своїх матерів, побажанням здоров’я та радощів тим з них, хто поруч з нами, і тим, кого ми збережемо в серці.

 

Валерій Пейков, викладач кафедр соціальної роботи,
соціальної педагогіки та фізичної культури