Викладачі університету беруть участь у проєкті BOOST in Ukraine – Erasmus+ project

Ізмаїльський державний гуманітарний університет бере активну участь в реалізації освітньої складової проєкту «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» / «Надання можливостей та організаційного успіху регіональним університетам в Україні» (BOOST) в межах програми ЄС Erasmus+ KA2. Вона  спрямована на підтримку освіти, навчання, молоді та спорту в Європі. Проєкт допомагає розвивати технічний, цифровий, навчальний, суспільний і міжнародний потенціал та оновити стратегію інтернаціоналізації партнерських університетів.

 

На даний момент представники Ізмаїльського державного гуманітарного університету беруть участь у навчальному візиті до Державного Університету в Ельблонзі (Польща). До складу нашої делегації увійшли декан факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності, кандидат педагогічних наук, доцент Вікторія Мізюк, викладач кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Марина Дмитрієва, директор Центру навчальних та інноваційних технологій (при Ізмаїльському державному гуманітарному університеті) Віктор Арнаут.

 

Перший день розпочався з привітання Alesia Golovko, міжнародного координатора проєкту BOOST, та Jerzy Buriak, проректора з навчальної роботи, які наголосили на  важливості обміну прогресивним  досвідом щодо модернізації університетів-партнерів в умовах цифрових трансформацій. Українська делегація провела свої презентації та ознайомилася із системою навчання в закладах вищої освіти в Польщі, специфікою роботи в лабораторіях 3D-моделювання, конструювання та управління інноваційними дронами.

 

Протягом тижня учасники української делегації матимуть можливість розширити потенціал міжнародної мобільності, поповнити своє портфоліо новими компетенціями, компетентностями про сучасні інноваційні методи викладання із використанням інформаційно-комунікаційних технологій, сервера LMS Moodle.

 

Alesia Golovko, Svitlana Shytikova, National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team

#ErasmusPLus, #ErasmusUA, #BOOST

викладачка кафедри МІІД Дмитрієва М.В.