Громадські ініціативи випускників до Дня довкілля!

Напередодні Всеукраїнського дня довкілля, який відзначається 20 квітня, випускники педагогічного факультету 2024 року долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024».

 

Цьогоріч здобувачі вищої освіти започаткували традицію висаджувати деревця на «Алеї випускників», адже саме таким чином вони залишатимуть приємні враження та пам’ять про рідну Alma mater – Ізмаїльський державний гуманітарний університет. Дійсно, пройде небагато часу, зазеленіють на подвір’ї нашого вишу каштани, вкриються білим цвітом вишні, кущі калини – символи миру та життя, які викликатимуть вдячність у серцях наступних поколінь за подаровану радість пізнання нового, успішне входження в професію, красу та затишок.

 

Озеленюючи територію біля головного корпусу університету, представники академічних груп від імені студентської спільноти висадили також кущі троянд.

 

Учасниками екоакції виступили як студенти, так і викладачі факультету. Гарному настрою та позитивним емоціям сприяла чудова весняна погода, яка надихала на нові проєкти та плідну співпрацю. Завзято та енергійно підтримали громадські ініціативи випускників студентський актив, а також майбутні вчителі біології.

 

Старанно та з повним усвідомленням вагомості своєї справи всі намагалися внести посильну частку в озеленення одної із локацій для відпочинку студентської молоді.

 

Про майбутнє можна мріяти, але краще будувати майбутнє власними руками. Як зазначив ректор ІДГУ проф. Ярослав Кічук, «висадка дерев – це своєрідний наш акцент на користь захисту довкілля».

 

Переконані, що озеленення території вишу стане ще однією чудовою традицією для наших випускників, і водночас символічним закликом приєднуватися до екологічних ініціатив студентства!

Голова студентського самоврядування
педагогічного факультету
Ганна СУПРУН