Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту!

Традиційно, кожної другої суботи вересня Україна відзначає День фізичної культури і спорту.

Колектив кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини ІДГУ вітає причетних до цього свята та всіх, хто визнає пріоритетність рухової діяльності!

 

Відповідно до листа від Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства науки і освіти України від 26.06.2023 р. з метою популяризації різних видів спорту, спортивних ігор, здорового способу життя серед молоді, соціалізації та  єднання юнаків та дівчат нашого чудового міста у Ізмаїльському державному гуманітарному університеті в п’ятницю 8.09.2023 р. відбулася знакова «олімпійська» подія!

 

«Олімпійський урок», який провела викладач Станєва С.В. для студентів 1-3 курсів спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура  і спорт надав здобувачам цікаву інформацію та ще раз переконав у важливості обраної професії. Потім заняття продовжилося у наступній локації – великій спортивній залі ІДГУ.

 

Спортивний захід – естафета  ” Ліга сміливих” організований викладачами кафедри фізичного виховання ІДГУ разом зі студентами для учасників  Ігрового клубу Спільно JuniorS -учнів 9 класів гімназії № 10 з початковою школою м. Ізмаїл.

 

Тренери клубу –  вчителі  Ізмаїльської гімназії №10 з початковою школою  Гроздєв В. Ф. та  Станєва С. В. (викладач кафедри фізичного виховання)  підготували спортивне свято, від якого всі учасники отримали велике задоволення!

 

З вітальним словом до учасників заходу звернулась завідувачка кафедри, доцент Баштовенко О. А. Вона побажала учасникам, чесної боротьби, впевненості у своїх силах, толерантності та перемоги!

Свято пройшло на одному подиху! Азарт змагання захопив і вболівальників, які навіть на початку долучилися до Фан-зарядки і отримали заряд бадьорості.

Очікувано всі учасники виявилися переможцями і отримали солодкі подарунки!

 

Змістовний фото-відеозвіт запрошуємо переглянути на  сторінці нашої кафедри на Facebook «Кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини».

 

Дякуємо студентам, учням, викладачам, кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини за теплий та дружній прийом! Дякуємо учасникам та вболівальникам!

 

Ви – найкращі! Ми пишаємось разом з Вами нашою спортивною молоддю!

Зі Святом –  Днем фізичної культури і спорту!

Миру усім! Разом до Перемоги!

Викладач кафедри фізичного виховання,
спорту та здоров’я людини
Станєва С.В.