Практика здобувачів спеціальності 012 Дошкільна освіта – важлива складова підготовки майбутніх вихователів

10 травня на педагогічному факультеті відбулася підсумкова конференція з навчальної (ознайомлювальної, психолого-педагогічної) практики здобувачів 1 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта, яку вони проходили у квітні. Студенти представили результати практики, поділились своїми враженнями, висловили пропозиції щодо покращення організації практики тощо.

 

В університеті з базами практики своєчасно укладено угоди, тому практиканти змогли отримати належний професійний супровід під час проходження першого етапу практичної підготовки за обраною освітньою програмою. У програмі навчальної (ознайомлювальної, психолого-педагогічної) практики було передбачено альтернативні завдання для забезпечення можливості її проходження у дистанційному форматі.

 

Щиро вдячні нашим стейкхолдерам, керівництву закладів дошкільної освіти Ізмаїльського, Болградського, Ренійського районів, м. Татарбунари та м. Ізмаїл за чітку організацію практики першокурсників, уважне ставлення до їх спрямування на шляху професійного зростання.

Іванова Д.Г., завідувач кафедри
дошкільної та початкової освіти