Результати проходження навчальної (ознайомчої) практики здобувачів 1 курсу

В останні дні квітня відбувся захист звітів з проходження навчальної (ознайомчої) практики для студентів 1 курсу зі спеціальностей 073 Менеджмент та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Здобувачі вищої освіти проходили навчальну (ознайомчу) практику з 03.04.2023 р. по 16.04.2023. Базами практики стали підприємства різних галузей економіки, зокрема: ТОВ «Одеська торгова компанія», ТОВ «Ресурс Консалтинг Партнер», ТОВ «Ізмаїльська торгова компанія», ТОВ «Лентакс-ЮГ», ТОВ «Дунайсудносервіс», ТОВ «Болград-Авіа», ТОВ «МІДО», ТОВ «Тірас-Мозаїка», Благодійна Фундація «Хесед Шарей Ціон» та інші. Студентами під час проходження навчальної (ознайомчої) практики були досліджені характеристика діяльності підприємств-баз практики, їх організаційна структура, кадрова політика, організація діяльності, методи управління, які застосовуються на досліджуваних підприємствах та нормативно-правове регулювання їх діяльності та ін.

 

За результатами проходження навчальної (ознайомчої) практики студенти склали звіт з практики та підготували презентації.

 

Щиро вітаємо здобувачів вищої освіти 1 курсу з успішним завершенням чергового етапу навчання та набуття професійних навичків на підприємствах!

Матеріал підготовлено Мурашко І.С.,
к.е.н., доц. кафедри управління
підприємницькою та туристичною діяльністю