Залучення тренерів до суддівства!

З нагоди відзначення 31 річниці Збройних сил України 4 грудня  у Палаці спорту м. Ізмаїл відбулись показові змагання з різних видів спорту.

Відкриті тренування та змагання проходили з  таких видів спорту: настільний теніс, бокс, греплінг, ММА, футбол та плавання.

 

У змаганнях  з плавання взяли участь близько 20 дітей віком від 10 до 15 років. На чотирьох доріжках діти змагались різними стилями на різних дистанціях:

  • кроль на грудях (25 м, 50 м);
  • брас (50 м);
  • дельфін (25 м).

Завершились змагання  командними естафетами, в яких поєднувалися всі чотири стилі.

 

Звичайно що не одне зі змагань не обходиться без суддівської колегії, очільницею якої виступила Такатли Вікторія Федорівна,  КМС з легкої атлетики (біг на 3000 з перешкодами), досвідчений тренер з плавання. Визначити найкращих їй  допомогла суддівська команда викладачів та студентів кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Ізмаїльського державного гуманітарного університету. Інструктор  з плавання Ганчева Крістіна Миколаївна  та студенти педагогічного факультету ІДГУ спеціальності 017 Фізична культура і спорт: Винограденко Надія (27  групи), Димитрієва Тетяна (27 групи), Кувалдін Олексій (17 групи) – виконували обов’язки  суддів секундометристів і фіналістів.

 

Залучення студентів до такої діяльності дозволяє набути їм  важливих професійних компетентностей із суддівства змагань  та опанувати на високому рівні практичною складовою  освітнього компонента «Теорія та методика дитячого та юнацького спорту».

 

Змагання завершились привітанням  найкращих, але солодкі подарунки отримали всі учасники змагань.