Науковий семінар «Використання PR-технологій у сучасному світі»

16 грудня 2021 року в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті в online-форматі відбулося засідання наукового семінару на тему «Використання PR-технологій у сучасному світі».

 

У заході взяли участь студенти і викладачі ІДГУ, Національного авіаційного університету (м.Київ) та Національної академії статистики, обліку і аудиту (м.Київ). Із привітальним словом до учасників заходу звернулась декан факультету управління, адміністрування та інформаційних технологій доц. Мізюк В.А.

 

З науковими доповідями виступили к.ю.н. Метіль А.С., к.ю.н. Переверза І.М., к.філос.н. Запорожченко О.В., к.екон.н. Заїчко І.В., к.і.н. Тімкін І.Ф., к.філол.н. Погорєлова А.Д., к.філол.н. Кірчева Л.Г., к.пед.н. Мізюк В.А., ст.викл. Новікова Н.Є., викл. Маніта В.О., викл. Грендач Т.І., викл. Довгополик К.А., викл. Свищ Н.М. та викл. Садова С.О., Крюченкова Н. (3к, аспірантура); студенти: Решетникова М. (4к., ФУАІД), Решетников С. (3к., ФУАІД), Коробєр Н. (2к., ФУАІД), Рекаід Т. (2к., ФУАІД), Гниличенко А. (1к., ФУАІД), Федорова А. (2к., ФІМ) та багато інших. Напрямами для обговорення стали такі теми, як: правова культура та регулювання діяльності PR-фахівців, використання PR у суспільно-політичній, економічній сферах та державних органах управління, застосування PR-технологій і заходів в освітньому процесі, а також вирішення кризових ситуацій за допомогою засобів Public Relations.

 

Виступи доповідачів викликали жваве обговорення та обмін думками. Під час дискусії учасники заходу дійшли висновку, що сучасність потребує майже від кожної людини задля її успішної адаптації в швидкоплинних умовах життя оволодіння методологією та технологіями Public Relations. Використання PR-технологій у сучасному світі сприяє формуванню навичок ефективної комунікації, презентації себе і своїх проєктів, а також чіткого розуміння, що є маніпуляцією і пропагандою, а що є корисною інформацією.

 Садова С.О., викладач кафедри права і соціальної роботи