Святкування Дня програміста в університеті

14 вересня в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності відзначили День програміста.

 

Щорічне святкування стало на факультеті гарною традицією для популяризації спеціальності й знайомства між студентами першого курсу зі старшокурсниками.

Захід проводився у формі інтелектуального змагання, в якому взяли участь студенти 1, 2 і 3 курсів спеціальності 014.09 Середня освіта: інформатика.

 

Організаторами заходу виступили декан факультету, доцент Мізюк В.А., викладачі кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Дмитрієва М.В. і Абросімов Є.О., студентський актив факультету.

У проведенні конкурсів викладачам допомагали С. Параховий (студент 2 курсу спеціальності 014.05 Середня освіта: прикладна математика), А. Заболотня (студентка 2 курсу спеціальності 014.05 Середня освіта: математика) та Є. Герасимов  (голова студентської ради ФУАІД).

Кожен конкурс був проведений з використанням різних методів групової роботи, а також із залученням цифрових освітніх технологій, таких як: Kahoot і Learning Apps. Студенти розгадували зашифровані написи, ребуси, комп’ютерний сленг і виконували багато інших цікавих завдань. У паузах між завданнями учасники змагань і вболівальники дізналися про цікаві факти з програмування та цифрових технологій.

Жвава атмосфера панувала протягом усіх конкурсів. А наприкінці змагань учасники заходу отримали сертифікати та солодкі подарунки.

 

Сподіваємось, що енергійний заряд і позитивні емоції допоможуть всім розпочати навчальний рік у дружній атмосфері!!!

Дмитрієва М.В., викладач кафедри МІІД