Науковий відділ інформує

Науковий відділ ІДГУ пропонує ознайомитися з інформацією щодо участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт  з нагоди 30-ї річниці Незалежності України,  у І-ІІ відбірковому етапі студентської першості світу з програмування ІСРС у Південно-Східній Європі,  а також в IX Всесвітньому освітньому конгресі з питань навколишнього середовища:

 

1. Всеукраїнський конкурс наукових робіт  з нагоди 30-ї річниці Незалежності України (натиснути тут для ознайомлення з текстом листа)
Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» , Центр перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.
Основною метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання.
До участі у конкурсі запрошуються студенти закладів вищої освіти, аспіранти та молоді вчені України (віком до 35 років включно).
Термін подання конкурсних робіт – до 30 вересня 2021 року.

 

2. І-ІІ відбірковий етап студентської першості світу з програмування ІСРС у Південно-Східній Європі (натиснути тут для ознайомлення з текстом листа)
Науковий відділ ІДГУ запрошує студентів взяти участь у  І-ІІ відбірковому етапі та півфіналі студентської першості світу з програмування ІСРС у Південно-Східній Європі.
І-й відбірковий етап ICPC-Ukraine-2021 відбудеться 18 вересня 2021 р. в базових ЗВО І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування усіх обласних центрів України, а також міст Краматорськ, Кривий Ріг, Маріуполь, Покровськ, Сєвєродонецьк і Умань;
ІІ-й відбірковий етап ICPC-Ukraine-2021 –16 жовтня 2021 р. в базових ЗВО ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування;
Півфінал SEERC-2021 20-21 листопада 2021 р. у Вінницькому національному технічному університеті (ВНТУ).
Для участі в Олімпіаді необхідно зареєструвати команду учасників  на сайті студентської першості світу https://icpc.baylor.edu/ у період з 1 серпня по 13 вересня 2021 р. 

Більше інформації про правила відбіркових змагань ІСРС можна отримати на сайті Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування https://icpc.org.ua/ у розділі «Документи». Оперативна поточна інформація публікуватиметься у Facebook: https://www.facebook.com/au.acm.icpc

 

3.  XI Всесвітній  освітній конгрес з питань навколишнього середовища (натиснути тут для ознайомлення з текстом листа)
Запрошуємо до участі в XI Всесвітньому освітньому конгресі з питань навколишнього середовища, який відбудеться у м.Прага  14-18 2022 року. Взяти участь у конгресі можна онлайн і офлайн.
Реєстрація та інформація про конкурс розміщена за посиланням :      https://weec2022.org.com