Шановні викладачі, здобувачі вищої освіти, співробітники!

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди (В. Сосюра).

 Щиросердно вітаємо вас із найбільшим національним святом українського народу – Днем Незалежності України!

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбутнє повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями.

 

Ми – українці, маємо заслужену повагу в демократичному світі й нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ спроможний самостійно упорядкувати життя на своїй землі.

Наш патріотизм, непохитна віра, активна життєва позиція, небайдужість і сумлінна й наполеглива повсякденна праця є основою для майбутнього процвітання  України. І воно обов’язково настане, а наблизять його взаємна підтримка, почуття нескінченної любові до рідного краю, прагнення до єдності, порозуміння і згуртованості та спільні зусилля українського народу.

 

Нехай сьогоднішнє свято додасть всім нам наснаги на шляху до нових перемог в ім’я процвітання нашої Вітчизни! Бажаємо всім міцного здоров’я, добра й миру. Бадьорості духу, добробуту і щастя кожній родині.

 

Зі святом! Із Днем Незалежності!

Слава Україні!

Адміністрація університету