Успішний шлях до майбутнього…

Освіта – скарб, праця – ключ до нього.

П’єр Буаст

 Взято перший бар’єр, підкорено першу висоту,  зроблено крок у доросле життя. Ці 4 роки були найкращими і дали не просто знання, а передусім розуміння відповідальності й важливості обраної професії. Студентське життя було цікавим та насиченим. Кожен новий день відкривав нові можливості для самореалізації.

 

Ми навіть не могли уявити, що час пролетить так швидко. Глибокий смуток ховається за нашими посмішками. Важко прощатися з університетськими стінами, з факультетом, викладачами кафедри. У цей день ми хочемо подякувати рідну alma mater за здобуті знання та завойовані вершини.

 

Шановні наші викладачі, ми щиро вдячні Вам за  неосяжний багаж знань, досвід та навички, якими ви щедро ділились, які допоможуть нам у подальшій самореалізації, за Ваші цінні поради і мудрі настанови, за чуйне сердечне ставлення. Ви навчили нас справлятися з усіма труднощами та бути лідерами.

 

Бажаємо рідному університету й улюбленій кафедрі управління підприємницькою та туристичною діяльністю процвітання! Не зупинятися на досягнутому, продовжувати розвиватися у всіх напрямках. Зміцнювати матеріально-технічну базу, брати ще більш активну участь у науково-практичних конференціях, продовжувати зміцнювати взаємодію з потенційними роботодавцями і зберегти міцну корпоративну атмосферу.

 

Всім викладачам та адміністрації університету – терпіння, яскравих звершень і процвітання, невичерпної енергії й жагучого наукового пошуку!

 

Дорогі одногрупники! Вітаю Вас з успішним складанням атестаційних екзаменів! Бажаю кожному знайти себе в житті. Нехай перешкоди на нашому шляху загартовують нас і допомагають йти вперед, до своєї мрії.

Валентина Нідельчу, випускниця кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю