Дружня зустріч завідувачів кафедр в рамках обміну досвідом

Завідувач кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я Ізмаїльського державного гуманітарного університету,  доцент О.А.  Баштовенко та завідувач кафедри фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка ім. Ю. Кондратюка», доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник Л.М. Рибалко обмінялися досвідом по здійсненню освітнього, виховного та спортивного напрямів роботи зі студентами.

 

З теплими словами привітання звернулася до колег  нашої кафедри декан факультету фізичної культури та спорту, кандидат педагогічних наук, доцент Беседа Наталія Анатоліївна, яка висловила сподівання  на подальшу співпрацю у здійсненні сучасної освітньої, наукової  траєкторії та спортивної діяльності, а також побажала нам продовжувати розвиватися та працювати незважаючи на ситуацію, що склалася в світі.

 

Колеги «Полтавської політехніки» запросили відвідати сучасний спортивний комплекс, в якому представлене обладнання останнього покоління. За підтримки ректора університету, доктора  економічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, майстра спорту з великого тенісу Онищенко Володимира Олександровича  факультет здійснив давню мрію й отримав сучасну матеріально-технічну базу для освітньої і спортивної діяльності.

 

Навчальні лабораторії з кіберспорту з медико-біологічним супроводом, клуб спортивного біль’ярду, сучасні майданчики з гольфу, обладнані мультимедійні аудиторії надають змогу готувати на високому рівні не тільки бакалаврів, а й магістрів спеціальності 017 Фізична культура і спорт.

 

Доцент кафедри, кандидат педагогічних наук, директор музею народної гастрономії Онищук Л.М. поділилася досвідом роботи у напрямі спортивного туризму та краєзнавчої роботи.

 

У цьому році колеги очікують на акредитацію спеціальності 017 Фізична культури і спорт, тому наш досвід був дуже доречним! Щиро бажаємо успіху та сподіваємося на плідну співпрацю!

Баштовенко О.А., завідувач кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я