Вітання з Днем знань

Шановні викладачі, співробітники, батьки, студенти!

Дозвольте щиро та сердечно привітати вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

Упевнений, що новий навчальний рік стане ще одним кроком на шляху розвитку освіти та університету, і ми зможемо досягти всього того, що запланували.

 

У цей святковий день з особливим теплом насамперед звертаюся до першокурсників.  Пам’ятайте: ви зробили свідомий крок у доросле життя, заклали фундамент свого майбутнього – обрали професію. Тепер ваш успіх залежатиме, у першу чергу, від власного бажання вчитися і розвиватися. Викладачі допоможуть набути знання та навички, але досягти помітних результатів дуже складно без постійної роботи над собою, вміння ставити цілі та досягати їх. Саме ваше прагнення до навчання та пізнання, творчого мислення та самореалізації є запорукою гідного майбутнього. Пишайтеся тим, що ви стали гідними членами великої та дружної родини.  Бережіть і примножуйте її традиції й надбання. Добрими справами примножуйте славу рідного Університету і своєї Батьківщини!

 

Висловлюю слова щирої подяки нашому науково-педагогічному колективу за щоденну напружену творчу працю, ентузіазм, віру, високий професіоналізм, винахідливість! Ваша мудрість, людяність і знання залишаються зі студентами на все життя!

 

Злагоди, мирного неба над головою, підкорення нових вершин знань й нових неймовірних звершень в ім’я процвітання України!

Бажаю бути здоровими і сильними духом, творити добро, приймати мудрі рішення та щиро й натхненно йти до мети! Нових звершень нам усім, добробуту і цілеспрямованості у реалізації прагнень, мрій і сподівань!