Юрій Захарєєв – Чемпіон Європи з боксу серед молоді 2019 року!

Наполеглива робота, недопустимість лінощів, особисті амбіції, підтримка близьких та  тренера Ігоря Юрескула – всі ці аспекти допомагають Юрію досягти поставлених цілей!

Трохи розповімо про досягнення нашого студента педагогічного факультету ІДГУ Юрія Захарєєва та перспективного спортсмена нашої країни,  який представляє Україну та демонструє чудові результати на Чемпіонатах Європи серед юніорів та молоді.

 

Юрій є чотирикратним чемпіоном України з боксу серед молоді. Приємно відзначити той факт, що за результатами змагань його нагороджено кубком «Кращий боксер чемпіонату України». Змагання проходили у Житомирі ще у 2018 році.

2019 рік став проривом для  молодого та перспективного спортсмена.

 

На міжнародному турнірі з боксу серед молоді (Литва) Юрій посів призове місце та привіз додому золоту медаль. 

Також молодий боксер посів перше місце на  чемпіонаті Європи з боксу серед молоді (2019 р., м. Софія).

 

За підсумками 2019 року Юрій став переможцем чемпіонату Європи серед молоді з боксу та  йому послідовно присвоєні спортивні звання «Майстер спорту України» і «Майстер спорту України міжнародного класу».

 

13 квітня 2020 року Президент України Володимир Зеленський призначив стипендію для видатних та молодих і перспективних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів за підсумками 2019 року. До почесного списку потрапило 9 представників Одеської області, серед яких і наш студент, Юрій Захарєєв (чемпіон Європи 2019 року серед молоді з боксу).

 

Вітаємо нашого спортсмена з перемогою та його особистого тренера – Ігоря Юрескула за високі результати!

І це тільки перші кроки молодого спортсмена, у якого  є усі можливості для нових перемог. Попереду ще безліч турнірів, чемпіонатів та звершень. І як каже Юрій: «Головна мета – перемога на Олімпійських іграх в Токіо»!

 

Юрій Захарєєв – гордість університету, гідне покоління, на яке потрібно рівнятися!

 

Вікторія Маніта, викладач кафедри соціальної роботи,
соціальної педагогіки та фізичної культури

Відео. Підсумки року-2019. Юрій ЗАХАРЄЄВ – чемпіон Європи з боксу серед молоді:
Юрій Захарєєв