Клятва ліцеїстів

В Ізмаїл  до  Дня Захисника України  на  запрошення Ізмаїльського  військово-морського  ліцею   прибули 17 кадетів з кадетського корпусу Білоцерківської гімназії №2 і Узенської гімназії №1.

В рамках співробітництва, за сприяння Центру  громадянської освіти ІДГУ, було організовано екскурсію містом Ізмаїл для кадетів і гімназистів. Викладач  кафедри   української  і всесвітньої історії та культури  Олександр  Михайлов провів  для гостей  історичний дайджест. Історик ознайомив гостей з найпівденнішим містом Одеської області.

 

Ізмаїл – це надзвичайно красиве місто: велика ріка, приголомшливої ​​краси храми, одна з найбагатших діорам. Молодь була в захваті від розповіді,  ставили питання та слухали цікаві  історії про Бессарабію.

 

Директор  Ізмаїльського  військово-морського  ліцею   Наталія Стогнієнко висловлює  велику подяку    ректору ІДГУ професору Ярославу  Кічуку, декану  факультету української філології та суспільних дисциплін Івану  Татаринову  і  викладачу Олександру  Михайлову   за  підтримку, допомогу в  вихованні  в  молоді національно-патріотичних цінностей.

Світлана Кравченко, директор Центру громадянської освіти ІДГУ