Сердечно вітаємо Галину Богданівну Райбедюк, професора, кандидата філологічних наук, Лауреата Міжнародного освітнього фонду Ярослава Мудрого премії імені Ірини Калинець з ювілейною датою!

Сердечно вітаємо професора, кандидата філологічних наук, Лауреата Міжнародного освітнього фонду Ярослава Мудрого премії імені Ірини Калинець, Галину Богданівну Райбедюк з ювілейною датою!

 

Вельмишановна Галино Богданівно, прийміть наші щирі вітання з Днем народження!

Пройдена частина Вашого життєвого і професійного шляху по-справжньому захоплює.

Більше 35 років наш колектив стає свідком того, як здійснюються Ваші грандіозні плани, пов’язані зі становленням, розбудовою нашого університету. Завдяки наполегливій, творчій праці, компетентності, високому професіоналізму, принциповості й вимогливості до себе та людей Ви здобули шану і глибоку повагу серед колег, представників вищої школи та науковців як в Україні, так і за кордоном. Ви щедро віддаєте свої знання, життєвий досвід, теплоту свого серця студентам та колегам, які працюють разом з Вами. Притаманні Вам життєва енергія, людяність, невичерпність творчої сили, відданість справі є гідним прикладом сучасного підходу в просуванні освітянської галузі до європейських стандартів, в збереженні національно-патріотичних традицій.

Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.

 

Зичимо Вам невпинного руху вперед. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчих перемог. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Міцного здоровʼя та довголіття, великих перемог, творчих та професійних відкриттів і звершень, неймовірних сил, натхнення та безмежного щастя!

 

Нових щасливих, успішних і захоплюючих життєвих доріг! Професійних перемог та висот!

Деканат факультету української філології та соціальних наук