Вітання!

Колектив кафедри української мови і літератури Ізмаїльського державного гуманітарного університету
сердечно вітає професора, кандидата філологічних наук, Лауреата Міжнародного освітнього фонду Ярослава Мудрого премії імені Ірини Калинець, 
Галину Богданівну Райбедюк з ювілейною датою!

 

Вельмишановна Галино Богданівно, прийміть наші щирі вітання з Днем народження! Уже більше 35 років Ви є високоосвіченим Педагогом, досвідченим Фахівцем, справжнім Любисловом нашого університету. Ви завжди сповнені ідей та енергії для втілення їх у життя. Ви чуйна, щира, оптимістична, добра, життєрадісна, працелюбна й цілеспрямована Людина!

 

Дорога наша колежанко, дякуємо Вам за відмінну роботу, високий професіоналізм, який став еталоном для нашого колективу, невичерпний і яскравий педагогічний талант, вміння запалити й підтримувати в інших любов до рідного слова! Нехай Ваш життєвий досвід та щире ставлення до справи стануть надійним орієнтиром для всіх на шляху до справжнього успіху й процвітання! Нехай натхнення стане вірним супутником у всіх починаннях, а удача освітлює Ваш життєвий шлях!

 

Бажаємо Вам міцного здоровʼя та довголіття, великих перемог, творчих та професійних відкриттів і звершень, неймовірних сил, натхнення та безмежного щастя!