Презентація онлайн-курсу з інформаційної безпеки

У п’ятницю, 2 липня 2021 року, відповідно до Програми діяльності Кабінету Міністрів з питань побудови національної системи стійкості естонський аналітичний центр «Міжнародний центр оборони та безпеки (ICDS-International Centre for Defence and Securitynternational Centre for Defence and Security) на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету презентував онлайн-курс з цифрової, комунікативної та інформаційної безпеки.

 

Під час зустрічі директор програми «СтійкаУкраїна» Дмитро Теперікта та координатор програми Iлля Мiрошкiн представили програму, мета якої впровадження стандартів виміру стійкості українського суспільства та постійне вдосконалення даної системи.

 

У заході взяли участь керівництво, професорсько-викладацький склад та студенти Ізмаїльського державного гуманітарного університету та представники інших закладів освіти міста Ізмаїл.

 

Продовженням співпраці є проходження онлайн-курсу з отриманням сертифікату та навчання студентів у профільному літньому таборі.

  • Онлайн-курс дозволяє “прокачати” навички з цифрової безпеки, безпеки паролів та є доступним для всіх бажаючих за посиланням:

https://resilient-ukraine.org/online-course

Маніта В., викладач кафедри права і соціальної роботи

Джерело:

https://pivdenukraine.com.ua/2021/07/07/tichnij-centr-przentuvav-onlajn-kurs-z-informbezpeki/