Золота медаль в ІДГУ

Ізмаїльський державний гуманітарний університет взяв участь у П’ятнадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», яку проводили Міністерство освіти і науки України спільно з Національною академією педагогічних наук України 27-29 березня 2024 року в м. Києві.

 

За результатами роботи колектив  університету нагороджено Золотою медаллю та відзначено сертифікатами авторів конкурсних робіт в номінації «Психолого-педагогічний і корекційно-розвивальний супровід дітей і молоді з особливими освітніми потребами в умовах кризових викликів».

 

Виставка  проходила в умовах дії воєнного стану віртуально, з використанням новітніх онлайн технологій. Ізмаїльський державний гуманітарний університет відзначився в цьому контексті як високим рівнем якісної інформаційної подачі, так і досягненнями у зазначеній номінації. Варто зазначити успішну співпрацю трьох кафедр – загальної педагогіки і спеціальної освіти (завідувач – доц. Звєкова В.К.); загальної та практичної психології (керівник – проф. Кічук А.В.); фізичного виховання, спорту та здоров’я людини керівник (завідувач – доц. Баштовенко О.А.).

 

Сучасний період, позначений російсько-українською війною, приніс нові виклики для науково-дослідної роботи, зокрема в галузі спеціальної освіти, психології,  фізичного виховання дітей та молоді. Незважаючи на ці труднощі, Ізмаїльський державний гуманітарний університет не лише продовжив, а й зміцнив свою наукову діяльність.

 

Зазначено, що журі 15-ї Міжнародної спеціалізованої виставки “Сучасні заклади освіти» високо оцінило гідну адаптацію викладачів, аспірантів та студентів ІДГУ до складних умов воєнного часу. Попри воєнні обставини університет продовжує надавати відповіді на сучасні виклики, а кожен його учасник докладає максимум зусиль для забезпечення високої якості освіти та наукових досліджень. Золота медаль виставки є важливим визнанням і підтвердженням цієї праці та зусиль фахових кафедр ІДГУ.

 

Дякуємо ректорові проф. Кічуку Я.В., деканам, викладацькому колективу, аспірантам і студентам за підтримку та віру в перемогу.

Зав. кафедри загальної педагогіки і спеціальної освіти  доц. Звєкова В.К.