Зустріч гарантів-партнерів та членів робочих груп з питань удосконалення змісту освітніх програм

Робоча зустріч гарантів і членів робочих груп з розроблення освітніх програм Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка та Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

5 квітня 2024 року у змішаному режимі відбулася робоча зустріч гарантів і членів робочих груп з розробки та оновлення освітніх програм спеціальностей 014.11 Середня освіта (Фізична культура) і 017 Фізична культура і спорт бакалаврського і магістерського рівнів Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка та Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

 

В зустрічі взяли участь гаранти освітніх програм ПНПУ імені В.Г. Короленка: Оксана КОРНОСЕНКО (ОП «Фізична культура і спорт» магістерського рівня), Олександр СВЄРТНЄВ (ОП «Фізична культура і спорт» бакалаврського рівня), Оксана ДАНИСКО (ОП «Середня освіта (Фізична культура)» бакалаврського рівня), Олена МОМОТ (ОП «Середня освіта (Фізична культура)» магістерського рівня), а також ІДГУ – Оксана БАШТОВЕНКО (ОП «Фізична культура і спорт» бакалаврського рівня), Борис МАКСИМЧУК (ОП «Середня освіта (Фізична культура)» та члени робочих груп.

 

На розширеному засіданні науково-педагогічні працівники обговорили актуальні проблеми розробки та оновлення освітніх програм, їх адаптації до сучасних вимог суспільства, процесів реформування у сфері вищої освіти, важливості формування готовності випускників до викликів сучасного ринку праці та їх підготовки до успішної кар’єри, необхідності упровадження інноваційних технологій і підходів до навчання, урахування потреб та інтересів студентства, розвиток міжнародного співробітництва у галузі фізичного виховання, спорту та здоров’я людини.

 

Зустріч завершилася закликом до подальших досліджень та співпраці між закладами вищої освіти для вдосконалення освітніх програм та забезпечення якісної освіти. Учасники заходу висловили впевненість у необхідності постійного обміну досвідом для вирішення актуальних проблем у галузі освіти і науки.