Студенти ІДГУ взяли участь у змаганнях в місті Одеса

17 березня 2024 року у м. Одеса на базі фітнес-клубу FITNES STADIUM відбувся обласний фінал Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед студентів “СOОL RACE”.

 

Цього року команду ІДГУ представляли Полтавська Катерина (ФУАІД, ПФ), Фіхнер Данило (ПФ) разом з представником команди – викладачем кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Ганчевою К.М.

 

Загалом хлопці й дівчата змагалися на трьох рубежах, які рахувалися як в особистий залік, так і в командний. Визначити переможців було дуже складно, тому що на одному з  етапів треба було проявити силу, на іншому спритність, на третьому витривалість, прудкість. Мало кому з претендентів вдавалося поєднати всі якості разом.

 

На змаганнях свої спортивні якості представили  10 команд,  більшість з яких склали одеські ЗВО.

Команда ІДГУ гідно виступила на змаганнях та посіла шосте місце як в особистому заліку, так і в командному. Наша команда молода та амбіційна, представники її – першокурсники, їм довелося змагатися з досвідченими спортсменами – студентами старших курсів.

 

Суддею змагань виступила Жукова Дар’я Сергіївна та начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України –  Тулунжи Олександр Петрович.

 

Змагання проходили динамічно, захопливо на високому рівні, усі спірні моменти уточнювалися у доброзичливій обстановці. Студенти отримали нагороди: грамоти, медалі, кубки.

 

Перше місце посіла команда Національної академії Служби безпеки України. Представники отримали  подарункові сертифікати на місячне відвідування фітнес залу в  FITNES STADIUM.

 

Студенти нашого університету та викладач Ганчева К.М. висловлюють подяку ректорові ІДГУ професору Кічуку Я.В. та голові профспілкового комітету Гармаш О.В  за підтримку та  фінансування участі команди у змаганні.

 

Коли, як не зараз, ми повинні дбати про нашу молодь? Надати студентам можливість проявити себе – це важливо для їх самореалізації та формування вірного світогляду.

Викладач кафедри фізичного виховання,
спорту та здоров’я людини
Ганчева К.М.