Вітаємо! Пишаємось!

Закінчується ще один рік нашого воєнного буття…. Життя у нелегкий час… Рік, в якому кожен день був непередбачуваним, але кожен день ми проживали з вірою та надією на перемоги й у спортивному бутті. Отже, тренували, виступали, вигравали…

 

У такий непростий час здобувачі вищої освіти ІДГУ, що навчаються за освітньою програмою Середня освіта: фізична культура спеціальності 014.11 Фізична культура, намагаються не тільки виступати на змаганнях найвищого рівня, але й бути успішними як тренери.

 

Приємно, що саме тренерська діяльність є пріоритетним напрямком спортивної роботи головного тренера боксерського клубу «Гладіатор» Степана Чеботаря та тренера боксерського клубу «Гладіатор» Володимира Челака, які є здобувачами магістерського ступеня вищої освіти в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті.

 

Протягом року під керівництвом наших студентів-тренерів вихованці шкіл м. Ізмаїл та району брали активну участь у численних змаганнях. До прикладу, чемпіонат Одеської області з боксу серед учнів та молоді, Всеукраїнський турнір з боксу памʼяті П.Р. Поповича, матчеві зустрічі між боксерськими клубами м. Одеса та м. Ізмаїл й інших спортивно-патріотичних заходів.

 

Поділяємо лідерську позицію і юних боксерів, і їх тренерів. Вітаємо їх з успішними виступами та бажаємо нових спортивних перемог! Кожен студент, який вже працює за фахом, своїми здобутками додає позитивного іміджу нашому університету, прославляє його на спортивний загал держави та зарубіжжя.

 

Зичимо тренерам та їх вихованцям омріяних Олімпійських медалей, відкриттів та реалізації усіх спортивних проєктів!

Спортивний клуб ІДГУ