Крокуємо до спортивних досягнень: готуємо успішних і конкурентоздатних викладачів та тренерів!

Загальновідомо, що фізична культура і спорт – невід’ємна частина державної політики, адже метою українського соціуму – здорова нація, яка може бути лише за умови здорового способу життя. Спорт гартує дух, характер, волю.

 

Раді усвідомлювати, що ми причетні до того факту, що з кожним днем прихильників спорту та здорового способу життя стає все більше. Пишаємося, що саме наші здобувачі вищої освіти ініціюють відкриття спортивних дитячих шкіл, фітнес-центрів, очолюють федерації, керівні місцеві органи влади в галузі фізичного виховання і спорту.

 

Серед таких студентів-лідерів вирізняються магістранти І курсу (спеціальність 014.11 Фізична культура,  ОП: Середня освіта: фізична культура) Степан Чеботар (старший тренер боксерського клубу «Гладіатор») та Володимир Челак (тренер боксерського клубу «Гладіатор»).

 

Ми пишаємося тим, що під їх керівництвом вихованці шкіл м. Ізмаїл та Ізмаїльського району взяли участь у чемпіонаті Одеської області з боксу серед учнів та молоді, який проходив з 04.10.2023 по 08.10.2023 р. у м. Одеса. Вихованці наших студентів-тренерів посіли призові місця (І місце – Челак Оскар (вагова категорія до 35 кг, 2010-2011 р.н.); І місце – Ковальов Володимир (вагова категорія до 80 кг, 2010-2011 р.н.); І місце – Хаджиогло Анастасія (вагова категорія до 60 кг, 2005 р.н.); ІІ місце – Беліогло Ярослав (вагова категорія до 35 кг, 2010-2011 р.н.).

 

Щиросердечно вітаємо юних боксерів та їх тренерів – Степана Чеботаря та Володимира Челака з успішним виступом та бажаємо нових спортивних перемог!

 

Віримо, що кожен студент, тренер-практик своїми здобутками прославляє наш університет на всю державу та світ. Тренерам та наставникам зичимо талановитих і наполегливих вихованців, спортсменам – омріяних Олімпійських медалей, спортивним науковцям – нових відкриттів та реалізації усіх проєктів!

Спортивний клуб ІДГУ