На педагогічному факультеті розпочато практичну підготовку першокурсників

Цього тижня першокурсники спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта вийшли на першу у своєму житті практику, яка має ознайомлювальний, пропедевтичний характер.

Напередодні відбулася настановна конференція, здобувачі були ознайомлені з умовами та терміном проходження практики, її метою і завданнями та вимогами щодо підготовки звітної документації. Студенти мали змогу уточнити деякі організаційні питання під час спілкування з очільницею відділу практичної підготовки університету Берестецькою О.П., завідувачкою кафедри дошкільної та початкової освіти доц. Івановою Д.Г., керівником практики від кафедри психології доц. Васильєвою О.А.

 

Викладачі наголосили на тому, що у програмі навчальної (психолого-педагогічної) практики передбачено альтернативні завдання (в дистанційному форматі) та зазначили, що з базами практики своєчасно укладено угоди, тому практиканти зможуть отримати належний професійний супровід під час  проходження першого етапу практичної підготовки за обраними освітніми програмами.

  Завкафедри дошкільної та початкової освіти доц. Іванова Д.Г.